skip to Main Content

PENDAFTARAN KURSUS INTENSIF (ONLINE) FONIK READEASY BATCH FEB/22

Lebih baik kau je ajar anak sendiri!

Hantar tadika mahal-mahal pun masih lagi belum boleh membaca.

Ini kisah apa yang jadi pada Mira:

Sejak Mira hantar anak ke tadika, dia tak pernah tengok anak dia membaca.

Kalau dia tanya kat anak dia pun, anak dia kata “Nantilah mama.”

Pernah sekali tu anak Mira menangis teruk bila Mira ajak baca buku. Mira terus panik taktau nak buat apa. Paling teruk sekali, nak pujuk anak dia pun dia tak tahu nak cakap apa.

Itulah anak-anak, main reti tapi membaca tak nak. Haha!

Kawan-kawan Mira dah berbuih mulut suruh Mira pergi join kursus ajar anak membaca. Bukan apa, risau kalau anak masuk darjah 1 masih tak boleh membaca, sebab:

1- Anak tak boleh faham cikgu ajar apa dalam kelas
2- Anak tak boleh buat kerja sekolah yang cikgu bagi dan tak boleh nak jawab periksa
3- Anak jadi murung dan merendah diri sebab selalu diejek oleh kawan-kawan

Kawan-kawan Mira ada je bagi cadangan pada Mira suruh join Kursus Intensif (Online) Fonik ReadEasy. Memang peserta yang join kursus tu akan dapat hasil yang tip top!

Tapi macam biasa lah. Mira ni bukannya suka dengar cakap orang pun. Buat hal sendiri je.

Kalau join Kursus Intensif (Online) Fonik ReadEasy memang sangat berbaloi dengan harga sebab:

1- Anak sanggup belajar lebih lama dan lebih kerap, siap merayu-rayu minta mak bacakan buku.
2- Anak tak perlu nak kenal atau hafal ABC dulu, tak perlu nak buat latih tubi sampai berejam-rejam sehari.
3- Anak cepat je boleh membaca dengan lancar

Tak padan dengan harga kursus dan hasil yang tip top.

Siapa-siapa yang pernah join Kursus Intensif (Online) Fonik ReadEasy je akan tau betapa berbaloinya join kursus tu. Kawan-kawan Mira memang dah jadi pelanggan setia sebab mereka puas hati dengan kursus dan hasil kat Whiztots.

Tambah pula dah nak naik sekolah, mesti la kena ajar anak membaca bagi lancar. Nanti cikgu tanya, laju je anak membaca.

Pada bulan Februari ini, Whiztots akan buat Kursus Intensif (Online) Fonik ReadEasy pada 14 hingga 17 Februari 2022, jam 8.30 malam hingga 10.30 malam.

Kursus dijalankan secara online, pakai zoom je. Tak payah nak keluar pergi mana-mana, belajar je dari rumah.

Siapa-siapa yang siang hari bekerja, masih lagi boleh join sebab kursus dibuat pada malam hari.

Dalam Kursus Intensif (Online) Fonik ReadEasy, anda akan belajar semua ini:

Modul 1: What is phonics
Modul 2: English Sound Code (Beginner Level)
Modul 3: How to teach sound
Modul 4: How to teach symbol
Modul 5: How to teach blending (reading)

Ada lagi modul bonus iaitu:

Bonus 1: How to teach reading while playing
Bonus 2: How to prepare your child to learn english easily
Bonus 3: English Sound Code (intermediate level)
Bonus 4: English Sound Code (Advanced level)
Bonus 5: Surprise! Surprise! Surprise!

Rugi besar kalau tak pernah join Kursus Intensif (Online) Fonik Readeasy di Whiztots. Tambah pula dah naik sekolah ni.

Disebabkan tempat Kursus Intensif (Online) Fonik ReadEasy ni terhad, dinasihatkan untuk buat tempahan segera.

Untuk sebarang tempahan atau pertanyaan, boleh klik link ini:
ezy.la/intensifrez
ezy.la/intensifrez
ezy.la/intensifrez

#powerupmychild

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply