Carilah Ilmu Breastfeeding Sedari Pregnant Lagi

Kalau berniat nak breastfeed anak, carilah lc atau pc sebagai rujukan semasa mengandung lagi..

Benar breastfeed itu natural tapi tak semua orang dapat melaluinya dengan mudah dan senang.

Saya sendiri bila jaundice Isyraq tak turun-turun tempoh hari, saya rujuk ke Dr Hairin Anisa Tajuddin

Doktor dari Penawar Pasir Gudang tanya kenapa jauh sangat pergi..

Sebab saya tahu isu saya adalah breastfeeding. Masalah latching due to dot dot dot 😅

So kenalah setelkan masalah breastfeeding dahulu barulah setelkan jaundice..

Kalau jumpa bukan pada ahlinya, memang dapatlah saranan seperti sila tukar fm, susu ibu anda tidak sesuai untuk bayi 🤢

Jom join Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor Bahru untuk networking dengan lc dan pc johor. Senang nak rujuk nanti. 😍

Nor Azleen Abd Rahim
Professional Mommy

TB masa bersalin Azmina saya langsung tiada isi breastfeeding, mungkin kerana waktu tu saya dah minta lc Azwana Mohd Hasan datang masa bersalin di hospital.

TB MBFC4

Hai lahh.. pagi2 ni naik pulak gambar masa mbfc tahun lepas..

Petang nanti kita start jalan ok.. kalau cuaca ok bukit lelayang, cuaca tak ok terpaksalah cari threadmill jer..

Bersediakah Isyraq ditinggalkan? 😂

Pagi ni ada bengkel fonik untuk ibu bapa anak2 batch April 2017.

Kelas #bacalahanakku #2 dan kelas #phonemicawareness #1.

Semoga berjalan lancar. Nanti saya share video.

Nor Azleen Abd Rahim
Professional Mommy