skip to Main Content

Kelas Online Intensif Kaedah Mengajar Fonik Bacalah Anakku Batch #1

Kenapa kau buat aku macam ni?

Dua bulan lepas, Mariam datang rumah kawannya. Tapi dia tak sangka kawannya sanggup buat macam tu. Memang dia terkedu bila dapat tau.

Mariam ada bagitau yang dia betul-betul rasa kecewa. Mariam kecewa sebab selama ni kawannya simpan rahsia.

Tak sangka betul sampai macam tu sekali perangai kawan Mariam.

Sebenarnya kawan Mariam ni peserta Kelas Online Intensif Fonik Whiztots tapi tak sangka kawannya berahsia.

Lepas bocor rahsia, kawan Mariam cerita:

  1. Anak sanggup belajar lebih lama dan lebih kerap, siap merayu-rayu minta mak bacakan buku.
  2. Anak tak perlu nak kenal atau hafal ABC dulu, tak perlu nak buat latih tubi sampai berejam-rejam sehari.
  3. Anak cepat je boleh membaca dengan lancar

Terjawab segala rahsia kawan Mariam. Patutlah anak dia yang 4 tahun tu pun boleh je membaca. Rupa-rupanya dia join Kelas Online Intensif Fonik Whiztots.

Kawan Mariam bukan taknak kongsi rahsia tapi takut Mariam sendiri yang terasa hati.

Anak Mariam memang ada masalah belajar yang agak teruk. Boleh dikatakan anak Mariam tu:

  1. Tak boleh nak duduk fokus belajar lama-lama.
  2. Asyik nak main je, lompat sana lompat sini.
  3. Dah ajarkan ABC banyak kali pun, masih lagi tak kenal-kenal huruf.
  4. Bukak buku je nangis macam kena pukul.

Ini la punca kenapa kawan Mariam tak kongsi rahsia. Taknak hati kawannya tu terasa.

Memang anak kawan Mariam tu makin lama makin pandai. Ingatkan ada makan vitamin tapi rupanya cuma konsisten ajar anak cara yang ditunjukkan dalam Kelas Online Intensif Fonik Whiztots je.

Mariam rasa dah tiba masa dia kena rajinkan diri untuk ajarkan anak dia setiap hari. Dia nak juga dipuji pandai ajar anak.

Memang susah nak ajar anak membaca lancar kalau tak tahu cara yang betul. Tapi semua tak akan jadi kalau tak join Kelas Online Intensif Fonik Whiztots.

Mujur la sekarang Kelas Online Intensif Fonik Whiztots tengah adakan tawaran untuk ibu bapa dan cikgu yang nak belajar cara mengajar membaca:

  1. PERCUMA sesi konsultansi bersama founder Whiztots, Cikgu Azleen selama 1 jam. Beliau akan asses pencapaian anak dan bantu tunjukkan cara paling cepat dan mudah nak ajar ikut kesesuaian dan mood anak. Sesi ni bernilai RM250 dan PERCUMA untuk 5 orang pertama yang join Kelas Online ni.
  2. Membership PERCUMA untuk Grup Rahsia Fonik360 kat FB. Dalam grup ini ada lebih 40 video contoh cara mengajar dan juga permainan yang boleh guna semasa nak ajar anak. Ianya bernilai RM180.
  3. PERCUMA 4 sesi Kelas Online WhiztotsZoom untuk anak berusia 5 tahun ke atas. Ianya bernilai RM100.

Bukan biasa-biasa tawaran yang Whiztots ni buat. Yuran lebih berbaloi dari
tempat lain.

Kelas Online Intensif Fonik yang berikutnya akan diadakan pada 6-8 Oktober 2021, jam 8.15 malam melalui Zoom dan grup rahsia FB.

Kalau kerja siang, malampun boleh join. Kelas pula dipecahkan kepada 3 hari supaya sambil belajar boleh praktis dan esoknya boleh pula tanya balik kat Cikgu Azleen kalau ianya tak menjadi.

Ada pula rakaman yang boleh tonton ulang-ulang selama 7 hari kalau masih tak faham. Ada lagi grup support kat fb yang kekal selama fb wujud. Boleh tanya lagi kalau masih ada soalan.

Untuk mendaftar Kelas Online Intensif Fonik Whiztots, klik saja ezy.la/intensifbak

P.S.: Kelas ini untuk parents dan cikgu yang nak mengajar anak membaca sendiri tau, kalau nak Whiztots ajarkan anak kalian, terus whatsapp 0173329298.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply