PENDAFTARAN KURSUS INTENSIF (ONLINE) FONIK READEASY BATCH FEB/22

Lebih baik kau je ajar anak sendiri!

Hantar tadika mahal-mahal pun masih lagi belum boleh membaca.

Ini kisah apa yang jadi pada Mira:

Sejak Mira hantar anak ke tadika, dia tak pernah tengok anak dia membaca.

Kalau dia tanya kat anak dia pun, anak dia kata “Nantilah mama.”

Pernah sekali tu anak Mira menangis teruk bila Mira ajak baca buku. Mira terus panik taktau nak buat apa. Paling teruk sekali, nak pujuk anak dia pun dia tak tahu nak cakap apa.

Itulah anak-anak, main reti tapi membaca tak nak. Haha!

Kawan-kawan Mira dah berbuih mulut suruh Mira pergi join kursus ajar anak membaca. Bukan apa, risau kalau anak masuk darjah 1 masih tak boleh membaca, sebab:

1- Anak tak boleh faham cikgu ajar apa dalam kelas
2- Anak tak boleh buat kerja sekolah yang cikgu bagi dan tak boleh nak jawab periksa
3- Anak jadi murung dan merendah diri sebab selalu diejek oleh kawan-kawan

Kawan-kawan Mira ada je bagi cadangan pada Mira suruh join Kursus Intensif (Online) Fonik ReadEasy. Memang peserta yang join kursus tu akan dapat hasil yang tip top!

Tapi macam biasa lah. Mira ni bukannya suka dengar cakap orang pun. Buat hal sendiri je.

Kalau join Kursus Intensif (Online) Fonik ReadEasy memang sangat berbaloi dengan harga sebab:

1- Anak sanggup belajar lebih lama dan lebih kerap, siap merayu-rayu minta mak bacakan buku.
2- Anak tak perlu nak kenal atau hafal ABC dulu, tak perlu nak buat latih tubi sampai berejam-rejam sehari.
3- Anak cepat je boleh membaca dengan lancar

Tak padan dengan harga kursus dan hasil yang tip top.

Siapa-siapa yang pernah join Kursus Intensif (Online) Fonik ReadEasy je akan tau betapa berbaloinya join kursus tu. Kawan-kawan Mira memang dah jadi pelanggan setia sebab mereka puas hati dengan kursus dan hasil kat Whiztots.

Tambah pula dah nak naik sekolah, mesti la kena ajar anak membaca bagi lancar. Nanti cikgu tanya, laju je anak membaca.

Pada bulan Februari ini, Whiztots akan buat Kursus Intensif (Online) Fonik ReadEasy pada 14 hingga 17 Februari 2022, jam 8.30 malam hingga 10.30 malam.

Kursus dijalankan secara online, pakai zoom je. Tak payah nak keluar pergi mana-mana, belajar je dari rumah.

Siapa-siapa yang siang hari bekerja, masih lagi boleh join sebab kursus dibuat pada malam hari.

Dalam Kursus Intensif (Online) Fonik ReadEasy, anda akan belajar semua ini:

Modul 1: What is phonics
Modul 2: English Sound Code (Beginner Level)
Modul 3: How to teach sound
Modul 4: How to teach symbol
Modul 5: How to teach blending (reading)

Ada lagi modul bonus iaitu:

Bonus 1: How to teach reading while playing
Bonus 2: How to prepare your child to learn english easily
Bonus 3: English Sound Code (intermediate level)
Bonus 4: English Sound Code (Advanced level)
Bonus 5: Surprise! Surprise! Surprise!

Rugi besar kalau tak pernah join Kursus Intensif (Online) Fonik Readeasy di Whiztots. Tambah pula dah naik sekolah ni.

Disebabkan tempat Kursus Intensif (Online) Fonik ReadEasy ni terhad, dinasihatkan untuk buat tempahan segera.

Untuk sebarang tempahan atau pertanyaan, boleh klik link ini:
ezy.la/intensifrez
ezy.la/intensifrez
ezy.la/intensifrez

#powerupmychild

KELAS PERCUMA! Cara Sebut Bunyi Bacalah Anakku Yang Betul & Menyanyikan Lagu Abu Ada Ayam Dengan Seronok!

Kan saya dah cakap.
Kalau nak ajar anak membaca, eloklah bermula dari langkah yang betul di peringkat awal.
.

Nak ajarkan anak membaca dengan kaedah fonik?
Pastikan tahu cara menyebut bunyi BM dengan betul.
.

Jom, eksklusif PERCUMA untuk subscriber channel telegram Cikgu Azleen KMO sahaja.
.

Saya akan kongsikan perkara-perkara berikut:

  1. Cara sebut bunyi BM yang betul
  2. Bagaimana nak buatkan anak mudah ingat bunyi-bunyi ini
  3. Bagaimana nak menyanyikan lagu Abu Ada Ayam supaya ianya mempunyai fungsi pembelajaran maksimum dan menyeronokkan
    .

Semua ini dalam sesi LIVE Q&A pada hari Selasa, 18 Januari 2022, jam 10 malam. Tiada rakaman.
.

Cara nak join mudah saja:

  1. Pergi ke ezy.la/cikguazleenkmo untuk join channel telegram
  2. Masuk ke channel telegram dan baca pinned post.
    .

PERCUMA sahaja.
.

Join sekarang ezy.la/cikguazleenkmo
.

powerupmychild

Talent Diperlukan (TUTOR)

TUTOR (SEPENUH MASA)
KELAS MEMBACA ONLINE WHIZTOTS
PASIR GUDANG, JOHOR
BOLEH BEKERJA DARI MANA-MANA LOKASI DI MALAYSIA (REMOTE)
BASIC RM1,200 + ELAUN KPI RM300 SEBULAN

.


.

Kami mencari individu komited dan bertanggungjawab yang mampu membantu menguruskan perkembangan pelajar.

.

TUGAS DAN TANGGUNGJAWAB:

  1. Merancang pelaksanaan kelas mengikut program dan panduan rancangan mengajar yang diberikan.
  2. Menyediakan bahan bantu mengajar yang bersesuaian dengan topik hendak diajar.
  3. Melaksanakan sesi pengajaran dan pembelajaran mengikut jadual yang ditetapkan.
  4. Membuat laporan sesi pengajaran dan pembelajaran yang telah dilaksanakan.
  5. Mengemaskini fail peribadi pelajar.
  6. Menghadiri kursus/ kelas/ seminar/ latihan peningkatan kendiri yang ditetapkan oleh syarikat
  7. Berinteraksi dan memberi respon kepada pertanyaan ibu bapa dalam grup WhatsApp kelas bertanggungjawab.
  8. Menjalankan tugas-tugas lain yang dianggap perlu dalam memberi sumbangan kepada kejayaan syarikat.

.

KELAYAKAN DAN KEMAHIRAN DIPERLUKAN:

  1. Minimum SPM/ STPM dengan kepujian dalam Bahasa Malaysia
  2. Sijil, Diploma atau Ijazah dalam apa-apa bidang boleh memohon KECUALI bidang Pendidikan.
  3. Mesra, penyabar dan penyayang khususnya kepada kanak-kanak
  4. Berperwatakan ceria dan mempunyai unsur kecindan
  5. Boleh bekerja dalam kumpulan (team player)
  6. Menepati masa
  7. Boleh berkomunikasi secara lisan dan bertulis dengan baik dalam Bahasa Malaysia
  8. Keutamaan jika boleh berbahasa Inggeris dengan baik
  9. Mempunyai laptop sendiri yang boleh mengendalikan sekurang-kurangnya aplikasi Zoom, PowerPoint, Internet, WhatsApp, Google Docs, Trello, Telegram
  10. Mempunyai talian internet yang stabil untuk menjalankan kelas melalui aplikasi Zoom.
  11. Pengetahuan dalam perkara berikut amat dialu-alukan: kaedah fonik, Bacalah Anakku, ReadEasy, pengacaraan majlis, teater dan lakonan, persembahan pentas
  12. Berusia 22 tahun ke 35 tahun.
  13. Lelaki dan perempuan boleh memohon.
  14. Bujang ataupun berkahwin boleh memohon.
  15. Warganegara Malaysia

.

TARIKH DIJANGKA BERMULA: Januari 2021

.

STATUS: Kontrak 12 bulan

.

TEMPOH PERCUBAAN: 3 ke 6 bulan

.

HARI DAN WAKTU BEKERJA:
Ahad hingga Jumaat (4pm – 10pm)
Sabtu pertama setiap bulan (8am – 2pm)

.

IMBUHAN:

  • latihan berterusan diberikan
  • Bonus Performance (tahunan)
  • Claim medical outpatient (RM200 setahun)

.

CUTI:

  • Cuti umum (10 hari setahun)
  • Setiap hari Sabtu (kecuali Sabtu pertama setiap bulan)
  • Cuti rehat tahunan 7 hari (selepas tamat tempoh percubaan)
  • Cuti sakit 7 hari setahun (selepas tamat tempoh percubaan)

.

KPI:

  1. Mengajar minimum 12 pelajar dalam sebulan
  2. Setiap pelajar diajar 8 sesi setiap bulan
  3. Menghantar laporan perkembangan pelajar sebelum 3hb bulan berikutnya
  4. Mematuhi jadual waktu yang ditetapkan
  5. Menghadiri sesi latihan sekurang-kurangnya 1x setiap bulan mengikut jadual ditetapkan syarikat

.

Interview akan dijalankan melalui Zoom.

.


.

Sila hantarkan SURAT PERMOHONAN DAN RESUME ke emel whiztots@gmail.com
Sila hantarkan SURAT PERMOHONAN DAN RESUME ke emel whiztots@gmail.com
Sila hantarkan SURAT PERMOHONAN DAN RESUME ke emel whiztots@gmail.com

.

*WhatsApp, telefon atau DM tidak akan dilayan sama sekali.

Asyik Cerita Anak Dia Je!

Aku dah tak sanggup nak marah!

Salah sorang pelanggan tetap kami namanya Noni. Dulu dia selalu kena perli dengan kawan-kawan.

Nak dijadikan cerita, Noni ni jenis kepala angin. Apa-apa yang orang cakap atau cadangkan, mesti dia tak setuju.

Bagi Noni, hanya pendapat dia saja yang betul. Kawan-kawan dia pun dah naik muak nak bagi nasihat.

Paling menyampah kalau cerita pasal anak, manjang je nak cerita hal anak Noni.

Bukan apa, bukan dia sorang je ada anak. Lagipun dah tentulah semua anak-anak ni ada perangai masing-masing.

Kawan-kawan Noni kata macam tu sebab:

  1. Anak Noni tak boleh nak duduk fokus belajar lama-lama.
  2. Pulak tu asyik nak main je, lompat sana lompat sini.
  3. Dah ajarkan ABC banyak kali pun, masih lagi tak kenal-kenal huruf.
  4. Asal Noni bukak buku je nangis macam kena pukul.

Sampai satu masa, salah sorang kawan Noni ni dah tak tahan lagi. Dia terus bagitau Noni apa yang dah lama dia pendam.

Kawan Noni bagitau ada satu kelas terbaik untuk ajarkan cara mengajar anak membaca. Dia tak sanggup dah nak dengar Noni komplen pasal anak dia.

Kelas Online Intensif Fonik Whiztots antara kelas yang menawarkan servis terbaik untuk belajar membaca. Selain dari tu, banyak juga manfaat lain yang boleh dapat.

  1. Anak sanggup belajar lebih lama dan lebih kerap, siap merayu-rayu minta mak bacakan buku.
  2. Anak tak perlu nak kenal atau hafal ABC dulu, tak perlu nak buat latih tubi sampai berejam-rejam sehari.
  3. Anak cepat je boleh membaca dengan lancar

Noni pun dah ada kesedaran dan dia dah termakan nasihat kawannya tu.

Punya la degil si Noni ni sampai benda bagus pun dia tak nampak.

Ramai bagitau Kelas Online Intensif Fonik Whiztots ni kelas yang terbaik di alam maya ni.

Berpatutan dengan yuran dan kualiti yang peserta akan dapat. Tak rugi kalau join kelas ni.

Rata-rata akan bagi feedback yang luar biasa.

Bagus juga Noni dapat kesedaran masa Kelas Online Intensif Fonik Whiztots ni tengah adakan promosi. Boleh la Noni ajak sekali kawan-kawannya join kelas ini.

  1. PERCUMA sesi konsultansi bersama founder Whiztots, Cikgu Azleen selama 1 jam. Beliau akan asses pencapaian anak dan bantu tunjukkan cara paling cepat dan mudah nak ajar ikut kesesuaian dan mood anak. Sesi ni bernilai RM250 dan PERCUMA untuk 5 orang pertama yang join Kelas Online ni.
  2. Membership PERCUMA untuk Grup Rahsia Fonik360 kat FB. Dalam grup ini ada lebih 40 video contoh cara mengajar dan juga permainan yang boleh guna semasa nak ajar anak. Ianya bernilai RM180.
  3. PERCUMA 4 sesi Kelas Online WhiztotsZoom untuk anak berusia 5 tahun ke atas. Ianya bernilai RM100.

Disebabkan terlalu ramai yang nak belajar cara mengajar anak membaca, dinasihatkan untuk daftar tempat sekarang.

Cara lain ialah hanya klik link ini: ezy.la/intensifbak

Jangan biar kawan megeluh hanya disebabkan tak tahu cara nak ajar anak membaca macam yang ditunjukkan dalam Kelas Online Intensif Fonik Whiztots.

P.S.: Kelas ini untuk parents dan cikgu yang nak mengajar anak membaca sendiri tau, kalau nak Whiztots ajarkan anak kalian, terus whatsapp 0173329298.

Kelas Online Intensif Kaedah Mengajar Fonik Bacalah Anakku Batch #1

Kenapa kau buat aku macam ni?

Dua bulan lepas, Mariam datang rumah kawannya. Tapi dia tak sangka kawannya sanggup buat macam tu. Memang dia terkedu bila dapat tau.

Mariam ada bagitau yang dia betul-betul rasa kecewa. Mariam kecewa sebab selama ni kawannya simpan rahsia.

Tak sangka betul sampai macam tu sekali perangai kawan Mariam.

Sebenarnya kawan Mariam ni peserta Kelas Online Intensif Fonik Whiztots tapi tak sangka kawannya berahsia.

Lepas bocor rahsia, kawan Mariam cerita:

  1. Anak sanggup belajar lebih lama dan lebih kerap, siap merayu-rayu minta mak bacakan buku.
  2. Anak tak perlu nak kenal atau hafal ABC dulu, tak perlu nak buat latih tubi sampai berejam-rejam sehari.
  3. Anak cepat je boleh membaca dengan lancar

Terjawab segala rahsia kawan Mariam. Patutlah anak dia yang 4 tahun tu pun boleh je membaca. Rupa-rupanya dia join Kelas Online Intensif Fonik Whiztots.

Kawan Mariam bukan taknak kongsi rahsia tapi takut Mariam sendiri yang terasa hati.

Anak Mariam memang ada masalah belajar yang agak teruk. Boleh dikatakan anak Mariam tu:

  1. Tak boleh nak duduk fokus belajar lama-lama.
  2. Asyik nak main je, lompat sana lompat sini.
  3. Dah ajarkan ABC banyak kali pun, masih lagi tak kenal-kenal huruf.
  4. Bukak buku je nangis macam kena pukul.

Ini la punca kenapa kawan Mariam tak kongsi rahsia. Taknak hati kawannya tu terasa.

Memang anak kawan Mariam tu makin lama makin pandai. Ingatkan ada makan vitamin tapi rupanya cuma konsisten ajar anak cara yang ditunjukkan dalam Kelas Online Intensif Fonik Whiztots je.

Mariam rasa dah tiba masa dia kena rajinkan diri untuk ajarkan anak dia setiap hari. Dia nak juga dipuji pandai ajar anak.

Memang susah nak ajar anak membaca lancar kalau tak tahu cara yang betul. Tapi semua tak akan jadi kalau tak join Kelas Online Intensif Fonik Whiztots.

Mujur la sekarang Kelas Online Intensif Fonik Whiztots tengah adakan tawaran untuk ibu bapa dan cikgu yang nak belajar cara mengajar membaca:

  1. PERCUMA sesi konsultansi bersama founder Whiztots, Cikgu Azleen selama 1 jam. Beliau akan asses pencapaian anak dan bantu tunjukkan cara paling cepat dan mudah nak ajar ikut kesesuaian dan mood anak. Sesi ni bernilai RM250 dan PERCUMA untuk 5 orang pertama yang join Kelas Online ni.
  2. Membership PERCUMA untuk Grup Rahsia Fonik360 kat FB. Dalam grup ini ada lebih 40 video contoh cara mengajar dan juga permainan yang boleh guna semasa nak ajar anak. Ianya bernilai RM180.
  3. PERCUMA 4 sesi Kelas Online WhiztotsZoom untuk anak berusia 5 tahun ke atas. Ianya bernilai RM100.

Bukan biasa-biasa tawaran yang Whiztots ni buat. Yuran lebih berbaloi dari
tempat lain.

Kelas Online Intensif Fonik yang berikutnya akan diadakan pada 6-8 Oktober 2021, jam 8.15 malam melalui Zoom dan grup rahsia FB.

Kalau kerja siang, malampun boleh join. Kelas pula dipecahkan kepada 3 hari supaya sambil belajar boleh praktis dan esoknya boleh pula tanya balik kat Cikgu Azleen kalau ianya tak menjadi.

Ada pula rakaman yang boleh tonton ulang-ulang selama 7 hari kalau masih tak faham. Ada lagi grup support kat fb yang kekal selama fb wujud. Boleh tanya lagi kalau masih ada soalan.

Untuk mendaftar Kelas Online Intensif Fonik Whiztots, klik saja ezy.la/intensifbak

P.S.: Kelas ini untuk parents dan cikgu yang nak mengajar anak membaca sendiri tau, kalau nak Whiztots ajarkan anak kalian, terus whatsapp 0173329298.

Kelas Online Basic Fonik Bacalah Anakku Batch #4 Januari 2021

LAST CALL! LAST CALL!!

Dah lebih 100 peserta mendaftar untuk Kelas Online Basic Fonik Bacalah Anakku.

Kelas akan berlangsung pada hari Khamis, 28 Jan 2021 dan Jumaat, 29 Januari 2021.

Perlu hadir kedua-dua hari ya.

Kelas akan dijalankan melalui Zoom dan juga streaming live ke grup FB rahsia.

Sijil kehadiran akan diberikan kepada mereka yang melengkapkan kehadiran pada kedua-dua hari melalui zoom.

Yuran:

Early Bird RM50 (PENUH)
Promo RM67 (DITUTUP)
LAST CALL RM87 sahaja (sehingga 11.59 malam hari ini, 27 Januari 2019)
Normal RM97 sahaja

Daftar sekarang di:
ezy.la/basicfonik
ezy.la/basicfonik
ezy.la/basicfonik

Jual Beli Emas Di Public Gold

Memang sejak jadi cikgu 2008 lagi dah terbuka pintu hati untuk menyimpan dalam bentuk emas.

Cuma masa tu kurang ilmu, jadi saya menyimpan barang kemas. Kebanyakannya adalah cincin.

Setiap bulan saya peruntukkan minimum RM500 dari gaji untuk membeli barang kemas.Dan setiap barang kemas dibeli tidak melebihi RM1000.

Kononnya masa itu fahaman saya adalah mudah untuk dijual sekiranya terdesak nak gunakan wang tunai.

Hari ini saya tukarkan sebahagian dari barang kemas 916 tersebut ke akaun GAP emas 999 Public Gold.

Asalnya nak ambil cash dan buat belian. Tapi rupanya harga lebih tinggi jika saya terus masukkan ke akaun.

Harga hari ini jika menjual emas 916, adalah RM216/ gram. Jika terus masukkan ke GAP, harganya jadi RM220/ gram.

Mudah sahaja urusannya.

1. Bawa barang kemas yang hendak dijual ke cawangan Public Gold.

2. Staff Public Gold akan memeriksa dan menyemak ketulenan barang emas tersebut.

Awas tau, tempoh hari ada 1 barang kemas saya yang asalnya dibeli dengan andaian 916, tetapi disebabkan tiada ilmu waktu membeli dahulu, bila hendak dijual begini didapati ianya 850 sahaja.

3. Barang kemas itu akan ditimbang. Mereka siap tutup ekon waktu menimbang bagi memastikan ianya adil dan tidak ditiup angin.

4. Jika mereka rajin (kurang customer), mereka akan terus memotong barang kemas tersebut.

Waktu ni memang rasa nak menangis. Tapi mengenangkan telah lebih 10 tahun, untungnya sudah ada. Takpelah.

5. Kalau memilih untuk cash, wang akan dimasukkan ke dalam akaun dalam 3 hari bekerja.

Pengalaman saya mereka masukkan dalam masa 24 jam sahaja.

Tapi hari ini saya memilih untuk terus masukkan ke dalam akaun GAP.

Dah siap. Boleh senyum-senyum balik rumah.

Oh ya, emas dalam akaun GAP tu kita boleh jual atau gadaikan juga tau.

Nor Azleen Abd Rahim
#dealerpublicgold yang mengajar membaca

3 Cara Beli Emas Public Gold: Belian Tunai, EPP4 atau EPP10 dan Akaun Emas GAP

Kebiasaannya saya akan tanya klien emas, berapa bajet yang mereka sedia untuk beri komitmen untuk belian pertama emas. Kalau bajet RM200 memang saya akan sarankan untuk beli 1 dinar emas sebagai benchmark pertama.

Info: 1 Dinar emas beratnya 4.25 gram dan berketulenan 999.9.

Baik, ada 3 cara belian emas Public Gold iaitu:

  1. Beli tunai – terus dapat emas
  2. Shariah EPP4 atau EPP10
  3. Akaun emas GAP
  1. Belian tunai emas secara tunai, langkah seperti dibawah:
  • Rujuk harga PG SELL di website Public Gold dan tambah Premium Caj dibawah:
Harga terkini pada 18/4/2020
Premium caj

Jadi kiraan harga kalau beli tunai: PG SELL + PREMIUM CAJ

Jika anda berminat nak beli, hantar maklumat dibawah kepada saya di 017-332 9298

  1. Nama penuh : Nor Azleen binti Abd Rahim
  2. No Kad Pengenalan: 7908xx-xx-xxxx
  3. E-mail: admin@cikguazleen.com
  4. No Telefon: 017-332 xxxx
  5. Item dibeli: 1 Dinar Emas x 1 keping
  6. Collect emas di Branch: Cawangan Bangi
  • Sales order dihantar ke email didaftarkan.
  • Snapshot gambar resit atau simpan pdf (saya sarankan anda guna online banking untuk elak masalah resit hilang atau tiada ink kalau guna Cash Deposit Machine.)
  • Bawa resit original ke Cawangan Public Gold untuk ambil emas. Selesai!

2. Belian cara EPP4 atau EPP10

  • Rujuk harga PG SELL di website Public Gold dan tambah Premium Caj dibawah:
Harga terkini pada 18/4/2020
Premium Caj
EPP Premium

Jadi kiraan harga kalau beli secara EPP: PG SELL + PREMIUM CAJ + EPP PREMIUM

Jika anda berminat nak beli, hantar maklumat dibawah kepada saya di 017-332 9298

  1. Nama penuh : Nor Azleen binti Abd Rahim
  2. No Kad Pengenalan: 7908xx-xx-xxxx
  3. E-mail: admin@cikguazleen.com
  4. No Telefon: 017-332 9298
  5. Item dibeli: 1 Dinar Emas x 1 keping (EPP4)
  6. Collect emas di Branch: Cawangan Bangi
  • Public Gold akan emailkan invoice untuk anda buat pembayaran pertama.
  • Pembayaran bulan pertama lebih sedikit sebab tambah Caj Premium dan EPP Premium.
EPP4 untuk 1 Dinar Emas
Contoh jadual bayaran belian emas seberat 10 gram – EPP10
  • Snapshot gambar resit atau simpan pdf (saya sarankan anda guna online banking untuk elak masalah resit hilang atau tiada ink kalau guna Cash Deposit Machine.)
  • Bayaran seterusnya pada tarikh sama pada bulan berikutnya. (rujuk jadual atas)
  • Selesai bayaran ikut jadual, anda bawa resit original ke Cawangan Public Gold untuk ambil emas. Selesai!
  • Nota: Walaupun harga emas naik selepas kunci harga, invoice anda tidak akan berubah. Masih tetap pada harga di lock.

3) Belian 1 Dinar Emas melalui akaun GAP, langkah seperti dibawah:

  • Pertama sekali, kalau nak redeem emas fizikal 1 Dinar (4.25 gram) melalui akaun GAP, anda mesti tinggalkan baki 1 gram.
  • Maksudnya kalau berhasrat nak keluarkan sekeping 1 dinar (4.25 gram), anda mesti ada 5.25 gram dalam akaun.
  • Berapa banyak gram nak dibeli sama ada setiap bulan/minggu/tiap hari terpulang kepada kemampuan diri sendiri.
  • Harga emas akaun GAP berubah sekali sehari pada setiap jam 12:00 malam.
  • Sendiri letak komitmen untuk pastikan matlamat tercapai. Kalau ‘skip’ belian akaun GAP tidak ada penalti.
  • Boleh buka akaun emas bersama anak (joint account) berusia 18 tahun ke bawah

Cara nak buka akaun GAP seperti berikut:

Mudah untuk difahami, tapi lebih faham jika anda buat pembelian terus. Jom usah berlengah lagi!

Nor Azleen binti Abd Rahim
wasap.my/+60173329298/beliemas

#dealerpublicgold yang cantik, ceria dan cergas