skip to Main Content

WhizTots BAK #2

Malam ni perkukuhkan gabung bunyi.. Guna /m/ pula.. Ma mi mu.. Gunting-gunting.. Gam-gam.. Carta poket mini... Dan macam-macam lagi.. Dari saya Nor Azleen Abd Rahim, the professional mommy yang pakar dalam membantu anak sekecil 4 hingga 9 tahun belajar membaca…

Read More

Little Readers Experience

Dengan Afiah, saya buat kaedah whole language approach sejak dari usia sebulan. Guna little readers. Takler konsisten sangat.. 😂 mommy kengkadang rajin tak rajin.. Dari kecil saya perasan dia ada satu sifat pelik.. Bila dia dah tahu sesuatu, dia saje…

Read More

Notis Letak Jawatan

Selepas mencuba selama lebih sebulan, dapat juga jumpa GB semalam. Mencuba tu bukan apa, ada masanya ke sekolah, GB urusan luar, ada masanya saya sendiri yang kecut perut nak meluahkan. 🤢 Lepas dapat meluahkan ayat, "Ustaz, saya nak letak jawatan."…

Read More